Casting 18.10.13.

  • A minap olvashattatok a Fathers and Daughters című Voltage Picturesös filmről, amelynek főszereplőjét, az apát Russell Crowe fogja alakítani, és most meglett a lánya is, akit Amanda Seyfried kelt majd életre a vásznon. A forgatás részletei egyelőre ködösek.
  • Korábban már kétszer is szóba került a The Age of Adaline, ami most talán már meg is valósul. A főszerepre Blake Lively és Ellen Burstyn írtak alá, akiket Lee Toland Krieger fog rendezni márciustól. A többit segítenek felidézni a címkék.
  • A The Weinstein Company állt mögé Justin Kurzel készülőfélben lévő Shakespeare-es drámája, a Macbeth mögé, amelynek főszerepére Michael Fassbender írt alá korábban, de ne feledjük Marion Cotillardot sem, aki a címszereplőt kelti majd életre. A forgatókönyv már elkészült Jacob Koskoff és Todd Louiso tollából, azonban a forgatás részleteire még várnunk kell.
  • Mint tudjuk, a napokban véget ért a Guardians of the Galaxy forgatása, amelyet James Gunn rendezett saját forgatókönyve alapján, most pedig elkezdek szivárogni a különböző infómorzsák. Chris Prattől megtudhattuk, hogy Rocket Raccoon (Bradley Cooper hangán szólal majd meg) több lesz, mint egy egyszerű rajzfilmfigura. Élni fog a vásznon.
  • Sok mindent hallottunk arról, hogy Hans Zimmer fogja-e szerezni a Batman vs. Superman zenéjét, vagy sem, de a legújabb hírek arról szólnak, hogy egyelőre még mindig nem kapott felkérést erre. Szeretett Zack Snyderrel együtt dolgozni, de már a Karib 4 zenéjét sem túl nagy lelkességgel alkotta meg, viszont a TDKR esetében bejött neki, hogy Nolan megmondta neki egyenesen, hogy ennyi, nem lesz több rész. Magyarán szólva nincs oda a folytatásokért, de nem kizárt, hogy mégis övé lesz a megtiszteltetés.
  • Többször szóba került már Micheal B. Jordan neve a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) reboot kapcsán, akinek Johnny Storm, vagyis Fáklya szerepét emlegették. Nos, a legújabb híreket egy nem túl ismert oldal szállította, akik szerint a színész tényleg aláírt a szerepre.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .