Casting 18.07.12. - Hunger Edition

  • Éhezni ma sem fogunk. Mindjárt meglátjátok, mire írom. Eldőlt, hogy Sam Claflin fogja alakítani Finnick Odair-t Az éhezők viadala: Futótűzben (The Hunger Games: Catching Fire). Melissa Leo és Tony Shalhoub pedig esélyes, hogy Mags és Beetee szerepében tűnik majd fel. A lényeg az egészben, hogy a Lionsgate nem erősítette meg az imént elhangzottakat.
  • Ez viszont már Lionsgate bejelentés, hogy Amanda Plummer lett Wiress megformálója Az éhezők viadala: Futótűzben (The Hunger Games: Catching Fire).
  • Még mindig nem ért véget az 'éhezős' híradag. Már most fix tényként jelentették ki, hogy a második részt, Az éhezők viadala: Futótűz-et dirigáló Francis Lawrence nem tér vissza, hogy megrendezze a két részre bontott finálét, Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. részt (The Hunger Games: Mockingjay Part 1) és Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részt (The Hunger Games: Mockingjay Part 2), szóval a Lionsgate-nek ismét adott a feladat hogy rendezőt találjon a két filmhez.
  • Ha azt hittétek, hogy már nem tudom fokozni, akkor csalódást kell, hogy okozzak: Az éhezők viadalát rendezőként jegyző Gary Ross máris rátalált soron következő projektjére, ami a Peter and the Starcatchers lesz, melyet a Disney számára fog rendezni. A tovább mögött a címkék segítenek több infóhoz jutni.
  • Még mindig nincs vége. Az előbb említett Sam Claflin csatlakozott a meglehetősen jó alapötlettel bíró Overdrive szereplőgárdájához. A forgatást már nyáron elkezdik Franciaországban, Marseillesben.
  • Jeremy Rennerrel és Bradley Cooperrel tárgyal a Sony Pictures, hogy szerepeljenek az American Bullsh*t című drámában, melyet David O. Russell fog rendezni. A forgatást februárban kezdik. Érdekesség, hogy a rendező és Cooper a The Silver Linings Playbookot is közösen hozták össze.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .