Casting 18.02.14.

  • Fergal Reilly és Clay Kaytis rendezik a Rovio mobiljátéka alapján készülő Angry Birds filmet, ami a vancouveri székhelyű Sony Pictures Imageworks égisze alatt fog készülni - jelentette be a Rovio Entertainment. A forgatókönyvet Jon Vitti írta, a premierre pedig 2016. július 1-jén kerül sor, és előreláthatólag hozzánk is világpremierként érkezik.
  • Sok mindent hallottunk az Avatar 2-ről, az Avatar 3-ról és az Avatar 4-ről, amelyet a tervek szerint James Cameron egymás után forgat le főként Új-Zélandi helyszíneken, kilenc hónap leforgása alatt. A büdzsé $1 milliárd dollár!!! Cameron viszont most elárulta, hogy még dolgoznak a forgatókönyveken és a szoftveren is, valamint bedobta a HFR-ben (48 FPS) való forgatás lehetőségét is.
  • Engem meggyőzött tavaly ősszel az Act of Valor film, amely alapján a National Geographic Channel sorozatot készített volna, csakhogy inkább kihátráltak belőle, így más szkriptelt sorozatoknak esélyt adva. Hogy pontosan milyen sorozatokról is van szó, azt természetesen a későbbiek folyamán jelentik be.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .