Casting 18.01.13.

  • Az Annapurna Pictures és a Skydance Productions felkérték Laeta Kalogridis és Patrick Lussier írókat, hogy írják meg a Terminátor 5 (Terminator 5) forgatókönyvét. Előbbi a Viharsziget forgatókönyvén dolgozott, míg utóbbi a Féktelen haragon is többek közt.
  • A Paramount Pictures olyannyira komolyan gondolja a Brett Ratner rendezésében készülő Herkulest (Hercules), amely a képregények alapján készül, hogy ki is tűzték a premier napját 2014. augusztus 8-ára. Dwayne Johnson alakítja majd a címszereplőt, ám a többiek kilétét még homály fedi. A forgatást évvége felé kezdik.
  • Tyrese Gibson csatlakozott a Black Nativity szereplőgárdájához, amely Kasi Lemmons író-rendezőre van bízva. Korábban Forest Whitaker, Jennifer Hudson és Angela Bassett írtak alá egy-egy szerepre. A címkék segítenek minden más felidézésében.
  • Paul Dano leszerződött a Love & Mercy egyik szerepére, amely ugye a The Beach Boysról szól, és annak énekesét, Brian Wilsont kelti majd életre a nagyvásznon. Atticus Ross-szal, aki Trenz Reznorral készítette a Social network zenéjét pedig tárgyalnak, hogy gyártson ide ehhez a filmhez is néhány ütős 'dallamot'.
  • A Ted rendezője, Seth MacFarlane fogja hosztolni a 85. Oscar-díjátadót (85th Annual Academy Awards), melyről elejtették azt az apró morzsát, hogy Mark Wahlberg már biztosan Teddel fog feltűnni a február 24-én megtartandó neves eseményen.
  • Az Anchor Bay Films tett szert a Sundance Film Fesztiválon január 21-én bemutatásra kerülő The Rambler Észak-Amerikai, Angliai és Ausztráliai televíziós és digitális forgalmazási jogaira. A főszerepben Dermot Mulroney, de az összefoglalóban bővebben is olvashattatok a filmről.
  • A Warner Bros. megkezdte az elsőleges tárgyalásokat Steven Spielberg produkciós cégével, az Amblin Entertainmenttel, hogy feldolgozhassák az 1984-es Szörnyecskéket (Gremlins). A reboot sokszor szóba került az évek során, ám Spielberg egyszer sem volt érintett az ügyben, most viszont producerként kiveheti részét a munkálatokból.
  • Az American Horror Story és a Glee című sorozatok kreátora, Ryan Murphy elég elfoglalt ember a szakmájában, ugyanis legújabb interjújában arról beszélt, hogy a The Normal Hearton felül készülőfélben van az 1976-os A város, amely rettegett a naplementétől (The Town That Dreaded Sundown) feldolgozása is. A rendezést Alfonso Gomez-Rejonra bízná, aki az AHS második évadának fináléját rendezte. Jelenleg tárgyalnak a csókával, és nincs hír arról, hogy Murphy milyen formában kíván részt venni e horror remake munkálataiban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .