Casting 16.06.12.

  • Január közepétől forgatja Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Django elszabadul (Django Unchained) című westernt, melynek stábja tegnap Jonah Hillel bővült, de karakteréről nem érkezett leírás.
  • Korábban rebesgették, hogy a Warner Bros. égisze alatt elkészül a Legenda vagyok 2 (I Am Legend 2), melynek forgatókönyvén Arash Amel már dolgozik. Will Smith az imént nyilatkozott a projektről, és őt nem igazán érdekli a folytatás, mert nem akar "folytatásos ember" lenni - na meg gondolom, nem is látja értelmét egy fölösleges második résznek.
  • A TF3 soha el nem ismert sztárocskája, Rosie Huntington-Whiteley szerepet kapott a Mad Max: Fury Roadban, aminek nyilván nem örülök, de majd meglátjuk, mire viszi Tom Hardy és Charlize Theron oldalán. A forgatást júliusban kezdik Afrikában. Márciusban arról hallottunk, hogy George Miller rendező egymás után forgatná le a Mad Max: Fury Road-ot és folytatását, Mad Max: Furiosa-t.
  • A Paramount Pictures elhalasztja az élőszereplős Ninja Turtles rebootot, mert nem csak a stúdió, de Michael Bay is 'utálta' a forgatókönyvet. A forgatást hamarosan kezdték volna, de ez is tolódik, valamint a premier napja nem 2013. december 25-én lesz, hanem 2014. május 16-án. Bűzlik ez a projekt is rendesen.
  • A FilmNation 10 vadonatúj képpel népszerűsíti tovább a House at the End of the Streetet, Jennifer Lawrence, Max Thieriot és Elisabeth Shue közös horrorját. Ide kattintva böngészhetők a képek.
  • Az Imagine Entertainment felkérte Noah Oppenheimet (The Secret Life of Houdini), hogy adaptáljon forgatókönyvet George Orwell 1984 címre hallgató klasszikus regényéből a készülőfélben lévő remake-hez.
  • Colin Farrell vélhetőleg lepacsizik a Walt Disney Pictures berkein belül készülő Saving Mr. Banks egyik főszerepére, így Tom Hanks és Emma Thompson oldalán játszhat ebben a nagyszerűnek ígérkező alkotásban. A többiben a címkék segítenek, mint úgy az ebben a blokkban szereplő összesnél - mindössze egy címre kattintásra van szükség.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Ez a “mert nem akar “folytatásos ember” lenni” kijelentés Will Smithtől szerintem vicces. Ott a Men in Black 1-2-3, Bad Boys 1-2 (és ha minden igaz lesz 3), illetve ha jól tudom lesz Hancock 2 is. Vicces, vicces.

  2. True, true, én sem értem, hogy miért nem azt nyilatkozta, hogy egy DVD-s folytatásban, gyenge történettel nem akar részt venni…