Casting 15.11.12.

  • Miután baromi sikeres volt a tavaly bemutatott Mission Impossible - Fantom protokoll, amely világszinten több mint $700 milliót hozott, a Tom Cruise nevével fémjelzett akció-franchise nagyobb, mint valaha. Most a Paramount épp a Mission: Impossible 5 tető alá hozásán fáradozik, melynek egyelőre rendezője nincs, viszont a jelöltek közül Christopher McQuarrie a legesélyesebb a posztra, akivel Cruise a hamarosan mozikba kerülő Jack Reacher című akciófilmen dolgozott együtt.
  • James E. Holmes, az Aurórai mészáros, aki a The Dark Knight Rises éjféli vetítésén gyilkolászott, elvileg ma került volna bíróság elé, de védőügyvédje halasztást kért védence "meg nem nevezetett" állapotára való tekintettel. Szóval most jegelik az ügyet egyelőre, de nincs róla hír, hogy pontosan mi is folyik.
  • Szép lassan gyűlnek a Jackie Brown előzményfilm, a Switch szereplői, most épp Isla Fisherrel tárgyalnak, és amennyiben sikerül vele megegyezni, Melanie-t alakíthatja, akit az eredeti filmben Bridget Fonda játszott. A történet szerint 15 évvel járunk a Jackie Brownban történtek előtt. A rendezés Daniel Schechterre vár, további főszerepben pedig John Hawkes, Yasiin Bey, Ty Burrell és Jennifer Aniston.
  • A Warner Bros. berkein belül készülő Tarzan film rendezője, David Yates (utolsó négy Potter-film) Alexander Skarsgardot szeretné a címszerepre, és Samuel L. Jacksonnak is szán egy mellékszerepet. Előbbi áll a lehetséges jelöltek listájának élén, míg utóbbival tárgyalásokat folytatnak. Egyelőre a forgatás kezdőnapja nem került szóba.
  • Hivatalosan is megerősítették, hogy Tom Hardy fogja alakítani a Splinter Cell videojáték alapján készülő film főszereplőjét. Eric Singer (A bűn árfolyama) már körmöli a forgatókönyvet a videojáték alapján, amelyet Tom Clancy regényei ihlettek. A projekt még mindig csak tervezőasztalon létezik, és jelenleg rendezője sincs, ami még a kisebb baj, de június óta sem a Paramount, sem pedig a Warner Bros. nem mutatta igényét az adaptáció felé.
  • A Paramount Pictures góréi úgy döntöttek, hogy december 14-től 500 IMAX 3D moziban leadják a Star Trek Into Darkness első kilenc percét. J.J. Abrams legújabb filmjét is nagy várakozás övezi körül, melynek még a trailerét sem láthattuk, de a hazai premierre az amcsik előtt egy nappal, május 16-án kerül sor jelen állás szerint.
  • A Universal Pictures felkérte Josh Gad színészt és Ryan Dixont, hogy vessék papírra az Ikrek (Twins) folytatása, a Triplets szkriptjének vázlatát, amelyből végül Ryan Dixon írja majd a végleges forgatókönyvet. A főbb szerepekben Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito is visszatérnek, de biztos szereplő még Eddie Murphy is. Egyelőre rendezőjük még nincs, szóval a további részletek váratnak magukra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .