Casting 15.08.15.

  • Ahogyan azt korábban már pletykálták, valóban Benicio Del Toro lesz a Star Wars 8 fő rosszfiúja, ami végre egy, a színész által megerősített hírben látott napvilágot.
  • Patrick Stewart is saját kezébe vette a dolgokat, és elárulta, hogy nem csupán vendégszerepelni fog a Wolverine 3-ban. Szóval viszontláthatjuk őt X Professzor szerepében.
  • Chris Buck rendezőtől tudjuk, hogy a Jégvarázs 2 (Frozen 2) új másmilyen lesz, mert például Elsának is a vidámabb oldalát is megismerhetjük.
  • Tom Holland két videót is megosztott rajongóival, hogy bizonyítsa Pókemberes képességeit, akit a Marvel és a Sony közös Pókember (Spider-Man) adaptációjában játszhat el, de már az Amerika Kapitány 3-ban is találkozhatunk karakterével.
  • Andrew Garfield egyébként örül, hogy jön új Pókember-film, annak pedig különösen, hogy Holland lesz a főszereplője, mert A lehetetlenben elég erőteljes alakítást produkál sok érzelemmel, és remek színésznek tartja.
  • LeBron Jamesről tudjuk, hogy kézzel-lábbal benne van a Space Jam 2-ben, és állítása szerint Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa és a Tazmán Ördög is visszatérnek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. godach

    Folytatás-Folytatás-Folytatás-Folytatás-Reboot-Folytatás-Folytatás-Reboot-Folytatás-Folytatás-Folytatás-Reboot-Reboot.

    Hol vannak az új ip-k? Hol?Hol?Hol?

    • zsocso

      Tényleg sok a folytatás de ez régen is igy volt. Azelőtt is volt például Amerikai Ninja 4. Idén azért volt már Kingsman, Whiplash, American Sniper, Chappie, Tomorrowland, San Andreas, Ant Man. Lesz Man from UNCLE, The Martian, Crimson Peak, Sicario, Black Mass, Bridge of Spies. Ezek közül az egyik sem folytatás vagy reboot. Szerintem több új film van a moziban, mint folytatás csak nem tünik fel, mert nem annyira sikeresek. Az viszont logikus, hogy ha valami mégis sikeres lesz, akkor akarják folytatni.

  2. godach

    A pokol tüzén fogsz elégni, amiért eszembe jutattad a The Martian-t és azt is, hogy milyen sokat kell még várni rá….
    (persze csak vicc, de tényleg várom már)

  3. Van baj Hollywood agyával manapság, ez tény, de majdcsak alakul valami, és kilábalunk ebből a remake-reboot lázból. Engem ami felb*szott a héten, hogy legalább 5-6 filmből tévésorozatot jelentettek be. Már meg sem írtam a Castingban, annyira elegem lett ebből. Csatornákat kell alapítani, hogy legyen hol leadni őket. :D :(

    • zsocso

      Hollywood mindig a nézők igényeihez idomul. Azt gyártja, amire kereslet van. Az hogy ennyi folytatás van, az nekünk nézőknek köszönhető. Hülyén hangzik, de szerintem a legkevésbé a stúdiók hibásak. Amig egy Jurassic World, egy Fast and Furious és egy Marvel film sokadik része 1 milliárdot hoz, addig nincs miről beszélni. Ha az R-es eredeti filmek hoznának hasonló számokat, akkor egy csomó film úgy készülne ebben biztos vagyok. De ott volt például a Gone Girl. Utóbbi évek legjobb krimije, mégsem robbantott kasszát.