Casting 15.08.13.

  • Hét elején még arról mentek a találgatások, hogy Palpatine szenátor klónja tűnik majd fel a Star Wars: Episode VII-ben, de most úgy tűnik, hogy nem klónként tér vissza, hanem erő-szellemként. Egyes infók szerint volt még egy tanítványa, mielőtt a Jedi visszatérben megölte volna őt Darth Vader, és elvileg vele is találkozhatunk.
  • A True Blood szériából ismert Sam Trammell (Sam Merlotte) is csatlakozott a Fox égisze alatt készülő The Fault in Our Stars stábjához. Először márciusban hallottunk a projektről, amikor Shailene Woodley elvállalta a női főszerepet.
  • Bejelentették az ABCs of Death 2 teljes rendezőlistáját, konkrétan 26 filmes szakember fog dolgozni ezen a horror antológia folytatáson: Julian Barratt, Todd Rohal, Steven Kostanski, Alejandro Brugués, Jim Hosking, Hajime Ohata, Chris Nash, Álex de la Iglesia, Rodney Ascher, Bill Plympton, Erik Matti, Kristina Buozyte & Bruno Sampler, Shion Sono, Vincenzo Natali, Larry Fessenden, Marcus Dunstan, Julien Maury & Alexandre Bustillo, E.L. Katz, Jen Soska & Sylvia Soska, Aharon Keshales, Navot Papushado, Julian Gilbey, Dennison Ramalho, Lancelot Oduwa Imasuen, Jerome Sable, Robert Morgan.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .