Casting 13-12.11.13.

  • Tegnap kicsit összesűrűsödött a nap, meg úgy minden összejött, bár amúgy sem erőltették meg magukat odakint, úgyhogy nézzük a tegnap és ma rövidhíreit egy csokorba szedve.
  • Kate Upton modell-színésznő alakíthatja a Törtetők (Entourage) mozifilmben az Adrian Grenier által alakított Vincent Chase szerelmét. Hivatalosan még nem tettek ajánlatot, de az előzetes egyeztetések már folyamatban vannak.
  • Idris Elba manapság mindenhol ott van, amit jómagam egyáltalán nem bánok. A legfrissebb hírek szerint a színész elvállalta az egyelőre csak tervezőasztalon létező Bastille Day főszerepét. A további részletek viszont nem ismertek.
  • Sok mindent hallottunk A függetlenség napja 2-ről (Independence Day 2), most viszont a 20th Century Fox illetékeseitől hangzott el, hogy a korábban 2015. július 3-ára bejelentett folytatás csak 2016. július 1-jén kerül mozikba.
  • Mostanság Éjszárnyról és a Csodanőről szóltak a Batman Vs. Supermanes hírek, de hová tűnt Lex Luthor? A karakter nagy eséllyel szerepelni fog ebben a folytatásban, és a legújabb infók alapján a Lostból (John Locke) ismert Terry O'Quinn eléggé esélyes a szerepre.
  • Kevin Smith pár napja szóba hozta, hogy a Batman Vs. Superman újdonsült címszereplője, Batman új ruhát kap. Sőt, Smith látta is a ruhát, és Ben Afflecken is látta - állítólag nagyon ütős szerelést fog kapni. Egyelőre azonban még nem tisztázott, hogy Jim Lee vagy Frank Miller ruhájában láthatjuk a karaktert.
  • A Summit Entertainmenthez kerültek a Hercules: The Legend Begins észak-amerikai forgalmazási jogai. Tudjátok, ez az a verzió, amelyet Renny Harlin rendezett, és Kellan Lutz alakítja a címszereplőjét. A premierdátum 2014. február 7-ére lett megálmodva. További szereplők: Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre, Rade Serbedzija.
  • A Marvel annyira komolyan gondolja a Netflix-szel közös gyártásban megvalósulni látszó Daredevil tévésorozatot, hogy már fel is kérte Drew Goddardot, hogy vállalja el a fő írói munkakört. A csóka írta a Lost egyes részeinek forgatókönyvét, és a Z világháborúban is részt vett társíróként.
  • Úgy tűnik, hogy a Fringe producereinek, Akiva Goldsmannak és Jeff Pinknernek hála a Ghost is újjászületi, méghozzá egy tévésorozat formájában. Igen, a Patrick Swayze, Demi Moore és Whoopi Goldberg főszereplésével készült klasszikusról van szó. A producer páros írja majd a pilot forgatókönyvét, de a részletek nem ismertek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. No ezekhez a Casting-os cikkekhez nem szoktam hozzáírni, mert engem bosszant a LEHET, Talán, Igencsak, Valószínű stb szarságok, viszont most úgy érzem kell.
    1. ok.Daredevil TV sorozat. Nagyot ütne. Nekem tetszett a film, itt kezdtem Affleck bácsit egyáltalán szeretni. Persze aztán az apja lánya és egyebekkel kiérdemelte, de addig irigységből utáltam pont mint Brad Pitt et :D

    A ghost pedig egy rendesen lerakott alap, plusz klisés sztori ami biztosan működne. Gondolok itt két dologra.
    1. – A ghost nagyon sok ember kedvence mai napig. Legyen ez öreg, fiatal akárki… egy szép történet. (Ajánlom figyelmetekbe Dean R. Koontz – Halottlátó című filmjét)
    2. – Ezerszer láttuk már csak kicsit másabb tálalásban: Szellemekkel Suttogó, True Calling Stb….
    Tuti nyertes sorozat, amit tuti megnéznék. És nem csak én … satöbbisatöbbisatöbbi

  2. Igen, ennek ez a lényege, ezért nem töltök el vele hírenként 10-15 percet, ráadásul ennyi a lényeg belőle, mert a többit már olvashattad nagy hírként, ergo copy-paste-eljek inkább? :)

    Daredevil sori jöhetne, de a Flasht jobban bírnám…
    Ghost valóban sokak kedvence, én is szeretem, de sorozat… khm.