Casting 12.06.13.

  • A Paramount Pictures kivetette hálóját a Terminátor 5-re (Terminator 5), amelynek forgalmazási jogai kapcsán tárgyalnak. A történetről nincs infó, viszont Arnold Schwarzenegger fogja alakítani a főszereplőt.
  • Hoppá! Michael Bay állt mögé a készülőfélben lévő Ghost Recon film mögé, amelynek alapjait természeteseten a Ubisoft népszerű videojátéka adja. Bay és a Warner együtt fognak dolgozni, most először, de a Ubisoft Motion Pictures is nevét adja a projekthez. Már keresik a feladatra alkalmas forgatókönyvírót, akire Bay fog felügyelni, szóval nincs kizárva, hogy a rendezés is Bayre vár majd.
  • Frank Marshall elvállalta, hogy producerként fogja tutujgatni az Assassin's Creed adaptációt, amely a New Regency és a Ubisoft közös házában készül. Mindezt így egy nappal azután, hogy bejelentették, hogy a Splinter Cell producere Basil Iwanyk lesz, ami szintén egy New Regency/Ubisoft kezdeményezés. A főszerepre Michael Fassbender nevét írják, meglátjuk, kitart-e a forgatás kezdetéig.
  • Holly Grainger csatlakozott az élőszereplős Hamupipőke (Cinderella) szereplőgárdájához, amelyet Kenneth Branagh fog rendezni. Lily James alakítja a címszereplőt, Richard Madden a herceget, Cate Blanchett pedig a gonosz mostohát, viszont Holly szerepét nem részletezték, és a forgatás kezdőnapját sem emlegették.
  • Owen Wilson szerepet kapott a Jared Hess rendezésében készülő, jelenleg cím nélkül futó akció-vígjátékban, amelynek főszerepére Jim Carrey írt alá még korábban, amikor még Loomis Fargo néven emlegették a projektet. A filmet jövőre ígérik, de a forgatásról még nincs hír.
  • Bejelentették, hogy tegnap elkezdődött Michael Mann rendező új thrillerjének forgatása, amelynek főszereplőjét Chris Hemsworth alakítja. Segítek, erről a kiberthrillerről van szó, amelynek további szereplői is ígéretesen csengenek: Viola Davis, Wei Tang, Leehom Wang, Holt McCallany, Leslie Mann, Spencer Garrett, Sara Finley. A premiert jövőre ígérik.
  • Ismét egy forgatási hír, ugyanis a Castle Rock is tegnap jelentette be, hogy nekiláttak az And So It Goes... forgatásának, amelynek főszereplőit Michael Douglas és Diane Keaton alakítják, akiket P.J. Hogan dirigál Mark Andrus (Anya, lánya, unokája) forgatókönyve nyomán.
  • Az Open Road Films kitűzte a jOBS premierdátumát 2013. augusztus 16-ára, amelyben Steve Jobs történetét mesélik el. A film elvileg itthon is rendelkezik forgalmazóval, de hogy mikor kívánják vásznakra tűzni a jOBS-ot, remek kérdés.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .