Casting 12.01.13.

  • A Marvel Studios üti szuperhősös projektjeinek vasát: a Thor: The Dark World (Thor 2) forgatása nemrégiben ért véget, a Captain America: The Winter Soldier (Amerika Kapitány 2) nemrégiben kezdődött, aztán pedig nyártól jöhet a Guardians of the Galaxy is, melyet Londonban vesznek majd fel.
  • A Lépéselőnyben (Leverage) című sorozat rajongói idén elbúcsúztak a TNT csatornán futott szériától, amely öt évadot élt meg. Azonban, ma a sorozat kreátora kottyantotta el, hogy nagy eséllyel elkészítik a Lépéselőnyben tévéfilmet.
  • Ismét egy sorozatos hír következik, méghozzá Marvel's S.H.I.E.L.D. című sorozatról érkezett a legújabb infó, miszerint a széria időben a tavaly bemutatott Bosszúállók után lesz elhelyezve.
  • És akkor még mindig témánál maradunk, Joss Whedon nyilatkozta a Bosszúállók 2 (The Avengers 2) forgatókönyvéről, hogy már csak hónapok kérdése, és befejezi az írási munkálatokat. A rendezőt arról is faggatták, hogy akar a tavalyi film nyomába érni, és mint már korábban is mondta, ismét elhangzottak tőle azok a szavak, hogy nem nagyobbat akar, hanem mélyebbre szeretne vele menni.
  • Nocsak, nocsak, a Kon-Tiki megkapta Oscar-jelölését a Legjobb idegen nyelvű film kategóriában, ami egyből felkeltette a Legendary Pictures érdeklődését, ugyanis Joachim Rønning és Espen Sandberg rendezőkkel tárgyal, hogy rendezzék meg a Spectral című természetfeletti thrillerjüket. A norvég származású filmesek egyelőre nem jeleztek vissza, hogy igényt tartanak-e a pozícióra.
  • Sokáig csak pletyka szintjén került szóba a Jurassic Park IV, amelyről végre (?) fix infó érkezett. A forrás maga a gyártó stúdió, a Universal Pictures, akik ki is tűzték a negyedik rész premierjének napját 2014. június 13-ára. Természetesen 3D-ben forgatnak majd.
  • A Fox bejelentette, hogy a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életeddel (Live Free or Die Hard) ellentétben a Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) R-es korhatár besorolással fog aprítani a mozivásznakon. Az előző etap ugyanis csak PG-13-at kapott.
  • Végül pedig záruljon a blokk egy minőségi morzsával: David O. Russell készíti következő filmjét, amely egyelőre cím nélkül fut (Untitled David O. Russell Project), de korábban American Bullsh*t címen emlegették, és Louis C.K.-t (Louie sorozat) szemelték ki a szereplőgárdába, akivel meg is kezdődtek a tárgyalások. Elméletileg nem is ütközik akadályba, hogy elvállalja a felkérést.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. “a széria időben a tavaly bemutatott Bosszúállók után lesz elhelyezve”
    lehet le vagyok maradva pár hírrel,de úgy tudtam agent Coulson is szerepel majd a sorozatban
    most akkor csak vki visszaemlékezéseit akarják vele játszatni,vagy sorozatban lövik el h mégsem halt meg valójában
    esetleg ez a hír csak rövid ideig élt és nem szerepel benne

  2. annalee

    én is fordítottam a hírt a filmdb-re, és csak megerősíteni tudom, hogy szerepel benne Coulson ügynök. Tanúim vannak rá, hogy a film közben közöltem, hogy a halála kamu:) de lehet mégsincs igazam:)
    Az a helyzet, hogy a filmben többször elhangzik Nick Fury szájából, hogy ‘csak a megfelelő motiváció’ kell az Avengereknek, talán még a sebesült Coulson ügynöknek is mondja.

  3. Anonymous

    Ha véget ért a Thor forgatása, akkor várható az előzetes?

  4. Egyelőre nincs róla hír, de mivel nagy projekt, biztos vagyok benne, hogy pár héten belül érkezik legalább egy teaser előzetes.