Casting 11.02.13.

  • Eredetileg Adam Shankman rendezte volna a This Is Where I Leave You című Jason Bateman, Malin Akerman, Zac Efron és Leslie Mann főszereplésével készülő családi vígjátékot, melynek új rendezője Shawn Levy lett. Hamarosan bejelentik a további főszereplőket, a filmet pedig 2014-re ígérik.
  • Megerősítették a hírt, hogy nem kisebb arc fogja rendezni a Beverly Hills-i zsaru (Beverly Hills Cop) sorozat pilotját, mint Men in Black trilógiát jegyző Barry Sonnenfeld. Ezen felül executive producerként is felügyeli a CBS Television berkein belül készülő vígjáték-dráma szériát. A filmek egykori főszereplője, Alex Foley megformálója, azaz Eddie Murphy producerként segít be a munkálatokba Shawn Ryannel együtt.
  • Az már világos, hogy Lawrence Kasdan vési a Star Wars 7 (Star Wars: Episode VII) forgatókönyvét, aki most kijelentette, hogy az új spin-offokat napjainkban helytállóra alkotná, és hogy nem lenne ellenére, hogyha ő dolgozhatna ezek szkriptjein is.
  • Aztán nem sokkal később, Kasdan ismét úgy érezte, hogy beszélnie kell az előbb említett projektekről, bár lényegében fix infót nem árult el, viszont nincs kizárva, hogy ismét Frank Oz fogja megszólaltatni Yoda-t a róla szóló filmben.
  • 2017-re beszélik a jelenleg címnélküli Han Solo spin-off (Untitled Star Wars Han Solo Spin-Off) és a szintén címnélküli Boba Fett spin-off (Untitled Star Wars Boba Fett Spin-Off) filmeket, amelyek kapcsán most érdekes interjú látott napvilágot. Az interjút erre felé érhetitek el, amely szerint Anthony Ingruber lehet Han Solo megformálója. Természetesen konkrétum nincs.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .