Casting 11.01.13.

  • Októberben olvashattátok, hogy Az Argo-akció rendezőjét és főszereplőjét, Ben Afflecket szeretnék a Live by Night fő székébe. A projektnek a Warner ad otthont, és ma Affleck bejelentette, hogy ez lesz a következő projektje, és hogy emiatt dobta a Focus-t. Utóbbit is szerette volna elkészíteni, a főszereplőket is csippantja, ám egyszerűen forgatási nehézségek miatt nem fér bele az idejébe.
  • Tegnapelőtt jött a hír, hogy a Millennium Films máris készen áll a Texas Chainsaw 4 elkészítésére, ám tegnap a társaság elnöke, Avi Lerner azt nyilatkozta, hogy egyelőre jegelik a projektet. Főleg jogi akadályai vannak a folytatásnak, de dolgoznak az ügyön, hiszen a Texas Chainsaw 3 is jó pénzt hozott a konyhára.
  • Mint tudjuk egy ideje, már tervezgetik a 21 Jump Street 2-t, és a főszerepben Jonah Hill-Channing Tatum páros már biztosan visszatér, és Dave Franco neve is került szóba, aki egy Eric Molson nevű fazon alakított az eredetiben. Jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy Dave karaktere is visszatér, annak ellenére is, hogy jelenleg börtönben ül.
  • A Hollywoodban dúló remake-láz utolérte az 1979-es Öreg rókák, nem vén rókákat (Going in Style), melynek már rendezője is van, méghozzá a Don Scardino, aki annyira jó munkát végezhetett a The Incredible Burt Wonderstone-nal, hogy a New Line Cinema egyből felkérte az előbb említett feladatra. A forgatás napját azonban homály fedi.
  • Korábban halottunk már a Star Wars élőszereplős tévésorozatról (Star Wars Live Action TV Series), amelyet bizonytalan időre félretettek, ugyanis a költségvetése egyre nagyobb tételre rúgott. Ma, az ABC elnöke, Paul Lee nyilatkozott a projektről, méghozzá az van, hogy újra fontolóra veszik az ügyet. Majd meglátjuk, mi alakul belőle…

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .