Casting 09.08.12.

  • Úgy érzem, mintha a stúdiók mostanság felmennének a poros padlásukra, és összetúrnak mindenféle kacatot, aztán film készül belőle. Az emlékmás (Total Recall) hétvégi box office-os témája elég jó. Szóval most a Sony Pictures Animation vette a fejébe, hogy a Hupikék törpikék producerével, Jordan Kernerrel elkészíti az ALF tévésorozat egészestés változatát, amely tartalmazni fog élőszereplős és animációs részeket is.
  • Akkor most nézzünk egy baromi jó hírt, ugyanis majd a jövőben valamikor elkészítik az Igazság Ligája (Justice League) filmet, amelynek Batman is tagja többek közt, és a DC szuperhőseit tömöríti. A legújabb hírek szerint a Warner Bros. Ben Affleckre bízná a rendezést. Affleck rendezett már pár filmet, legutóbb például a Tolvajok városa-t, de idén érkezik még tőle Az Argo-akció (Argo) is.
  • Donald Faisonnal tárgyal a Lionsgate, hogy vállalja el Dr. Gravity szerepét a Kick-ass 2: Balls to the Wall című folytatásfilmben, melyet már most a várólistámra helyeztem. Jeff Wadlow rendezi a filmet saját forgatókönyvéből, melyet Mark Millar és John Romita Jr. képregényeiből adaptált. A forgatást szeptemberben kezdik Torontóban, majd pedig Londonban.
  • Meglepődik még valaki, hogy ismét csatlakozott valaki Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) szereplőgárdájához? Most épp Bruno Gunn vállalta el Brutus szerepét ebben a várva várt folytatásfilmben.
  • Az EuropaCorp és a Relativity közös Malavita című projektjéről már hallottunk korábban is (címék segítenek), melyet nem kisebb arc fog rendezni, mint Luc Besson. A szereplőgárda sem kutya: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron és John D'Leo. A hír pedig, hogy elkezdődtek a forgatási munkálatok Franciaországban.
  • Eléggé úgy néz ki, hogy Malin Akerman is szerepelni fog a Breacher (korábban Ten) címen futó filmben, melyet David Ayer rendez az Open Road Films égisze alatt. A forgatásra októbertől kerül sor Atlantában.
  • Bob Hoskins több mint 40 évnyi színészkedés után bejelentette, hogy visszalép a színészkedéstől, miután Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. AFFLECK MINT A JL FILM RENDEZŐJE???? Őőőő…elég nagy WTF áll előttem!
    Bírom a palit mert jó színész és két remek filmet is rendezett (remélem a harmadik is jó lesz), de…érdekes egy választás.
    No meg az is, hogy azt mondták, hogy jegelik a témát és 2015-ig nem lesz semmi DC film a TDKR és a Man of Steel után.
    Mik vannak már! :)

  2. Idő közben, ezt már cáfolták, vagyis ő maga cáfolta twitteren ;)