Casting 06.08.12.

  • Sajnos beigazolódott a gyanúm, a Warner Bros. elnapolta A nagy Gatsby (The Great Gatsby) premierjét 2012. december 25-éről 2013 nyarára. Ugyan nem mondták ki, de szerintem az ok a Gengszterosztag (Gangster Squad) januári premierje. Ha maradt volna mindkét film az eredeti dátumon, nem lett volna ilyen probléma.
  • Jeff Daniels a Híradósok (The Newsroom) című sorozata népszerűsítése közben ejtette el egy sajtókonferencián, hogy közel sem biztos, hogy olyan hamar elkészül a Dumb és Dumber 2. Egy nemes cél érdekében csúszik a projekt, ugyanis Daniels mellett Jim Carrey és a Farrelly tesók is szeretnék elkészíteni a folytat, de nem akarják összecsapni, ezért dolgoznak még a forgatókönyvön, és ha minden jól megy, jövő nyár elején kezdhetik a munkálatokat.
  • A Fringe sorozatból ismert Lance Reddickkel tárgyal a Sony Pictures, hogy vállalja el a Whithe House Down egyik szerepét, melyet Roland Emmerich fog rendezni. Egyelőre nem világos, hogy mikortól forgatják a szóban forgó akció-thrillert.
  • Lindsay Lohan és Charlie Sheen is aláírtak a Scary Movie 5 (Horrorra akadva 5) szereplőgárdájába, de szerepükről nem érkezett hír, mint ahogyan a történet részleteit is homály fedi.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. 2013 NYARÁRA?????? Na faxa, meg se éljük! :D
    Viccet félretéve kész röhej az egész.
    Megértem, hogy tragédia meg minden, de ez már bolhából elefántot.

    Tudtommal Jim Carrey visszalépett a Dumb és Dumber projektből vagy ismét elvállalta?

    Charlie Sheen nélkül a Horrorra akadva 5 olyan lenne mint az Indiana Jones Harrison Ford nélkül.
    Mondjuk több pozitívumot nem is tudnék kiemelni azokból a részekből amikben ő játszott.

  2. nah,2013 nyaráról decemberre mi lesz eltolva? csak h szépen létrejöjjön vmi láncreakció

  3. M3NYUS:
    A bolha az nem itt kezdődött, és ez a kihatás csak az én állításom szerint van, szóval…

    Egyelőre nincs róla konkrét hír, és azért lépett vissza, mert gyengének találta a forgatókönyvet, de ha lesz egy jó, “ha lesz”, akkor jöhet a mehet.

    Sheen: nokomment, nem szeretem az ürgét.

    M3NYUS és khaos:
    Szerintem leírtam egyértelműen, hogy idén decemberről jövő nyárra. :)