Casting 06.02.14.

  • Evangeline Lillyvel kezdtek el tárgyalni, hogy vállalja el az Ant-Man női főszerepét, azonban arról nincs hír, hogy kit fog alakítani. A pletykák szerint Hank Pym lányát, és Scott Lang szerelmét.
  • Hannah Ware fogja alakítani a Fox International égisze alatt készülő Hitman reboot, az Agent 47 női főszereplőjét, de róla sem tudni, hogy kinek a bőrében láthatjuk. A forgatás márciusban kezdődik a lengyel származású Aleksander Bach vezényletével.
  • Aaron Paul, Kate Winslet, Michael Peña, Teresa Palmer és Gal Gadot is aláírtak a Triple Nine című krimi-thriller főszerepére, akik így Cate Blanchett, Chiwetel Ejiofor, Christoph Waltz, Michael B. Jordan és Casey Affleck mellé csatlakoztak. A rendező John Hillcoat, szóval várólistás természetesen. Forgatás nyártól.
  • 2006 óta próbálják elkészíteni a Stephen King regénye alapján készülő Cell (A mobil) nagyvászonra szánt változatát, amelyre John Cusack és Samuel L. Jackson bólintott még korábban, ma pedig Isabelle Fuhrmannel bővült a stáb, akit Alice szerepében láthatunk. A forgatásra viszont még várnunk kell, a rendező Tod Williams lesz.
  • A Dolphin Films bejelentésében áll, hogy Ben Winchell és Ana Villafane fogják alakítani a Max Steel főszereplőit, Max Mcgrath-t és Sydney Gardnert ebben az élőszereplős változatban, amely a Mattel népszerű játéka alapján készül.
  • Colin Trevorrow rendező twitterjén jelentette be, hogy a Jurassic World forgatására Hawaii-on és Louisianában kerül sor. A forgatás Oahun kezdődik áprilisban, és négy hetet vesz igénybe, aztán Kauain zajlik tovább - itt két hetet forgatnak a tervek szerint, végül pedig Louisianában 11 hetes forgatásra kerül sor.
  • Lázasan megy a színészek meghallgatása a Fantasztikus négyeshez (Fantastic Four), most épp Emmy Rossumot nézték ki Sue Storm szerepére, Christian Cooke-ot pedig Ben Grimm szerepére. Dr. Doomot pletykálják a film főgonoszának, akit egy A listás színész alakíthat, ebben pedig az a pláne, hogy nem férfi lesz, hanem nő.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Lothor

    Ha a “Dr.Doomot játszó szinész” nő lesz, akkor a Fantasztikus négyes főgonosza valójában esetleg Lucia Von Bardas lesz? Végül is Dr.Doom után ő volt Latveria úrnője.