Casting 05.11.13.

  • Samuel L. Jackson aláírt John Cusack mellé a Cell című thrillerbe. Az alapokat Stephen King 2006-os azonos című regénye adja, amely Tod Williams rendezőnek hála kerül nagyvászonra abból a forgatókönyvből, amelyet King és Adam Alleca közösen írtak. Egyébként a projektet frissen értékesítették az American Film Marketen.
  • Sose lehet tudni, mit hoz a jövő. A DreamWorks Animation bejelentésében áll, hogy új Rocky és Bakacsin (Rocky & Bullwinkle) rövidfilmet készítenek, amellyel nosztalgiázásra hívnak egyes nézőket, és amelyet már jövő év márciusában, a Mr. Peabody és Sherman kalandjai (Mr. Peabody and Sherman) előtt leadnak.
  • Két franchise keresztezi egymást. Nem másról van szó, mint A szörnyről (Lake Placid) és az Anakondáról (Anaconda), amelyek ötvözött filmváltozata a Lake Placid Vs. Anaconda címet kapta. Ó, egek! A forgatást már decemberben kezdik Bulgáriában, viszont sem a történetről nem tudni semmit, de még a rendező és az író kiléte sem nyilvános.
  • Némi érdekesség Orson Scott Cardról, a Végjáték (Ender's Game) alapjául szolgáló könyv írójáról, akiről nyáron az hírlett, hogy azért nem kapna részesedést a film bevételeiből, mert ellenzi a homoszexualitást és az egyneműek házasságát. Most azonban kiderült, hogy egyébként sem kapna semmit, mert több mint tíz éve adta el a jogokat. Na, nem mintha lenne miből.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .