Casting 04.05.12.

  • Sharlto Copley szekere megint, ugyanis a Disney elkezdett vele tárgyalni, hogy vállalja el a már annyiszor szóba került Maleficent férfi főszerepét. Amennyiben döntése pozitív, Stefan Király megformálása lesz a feladata. A premier napja 2014. március 14., de a forgatás napja még mindig nem derült ki.
  • A Mission: Impissible - Fantom protokoll rendezője máris munkában, de nem az ötödik részt dirigálja, hanem a Walt Disney Pictures győzte meg, hogy készítse el az 1952-t, amelynek forgatókönyvét Damon Lindelof és Jeff Jensen közösen írták.
  • Tovább alakul a Machete Kills szereplőgárdája, ha már a forgatást hamarosan kezdik: Ma Amber Heard és a nemrégiben Oscarra jelölt Demián Bichir csatlakozott Danny Trejo és Michelle Rodriguez mellé, valamint továbbá biztos visszatérőnek írják Jessica Albát, és úgy tűnik, hogy Mel Gibson is kiveszi részét a folytatás sztorijából.
  • Joseph Gordon-Levittot szemelte ki a Warner Bros. a Rémségek kicsiny boltja (Little Shop of Horrors) remake-hez. Hát persze, mi más, dolgozzunk újra mindent. Roberto Aguirre-Sacasával tárgyal a stúdió, hogy ragadjon tollat, aki a Carrie remake forgatókönyvéért felelt legutoljára. Joseph Gordon-Levitt amennyiben igennel válaszol, Seymour Kilbornt alakíthatja. Nem csak 1986-ban készült ezzel címmel film, hanem 1960-ban is, csak ott az angol címben egy The-vel több van.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .