Casting 03.02.12.

  • Frissítve: Pletyka szintjén felvetődött, hogy A bosszúállókban (The Avengers) tiszteletét teszi egy cameoszerep erejéig Pókember, amelyet Joss Whedon hivatalosan is tagadott: "nem, nem lesz benne Pókember, mert ő épp a koreográfiát tanulja a musicaljéhez".
  • Megerősítették, hogy Cooper Timberline fogja alakítani a Superman: Man of Steelben Clark Kent fiatalkori énjét. A fiatal színész egy másik nagyobb projektben, az Of Men and Mavericksben is feltűnik majd, ahol egy Jay Moriarty nevű szörföst fog alakítani, akit a filmben Jonny Westen elevenít meg.
  • Mozgolódás a Rövidzárlat (Short Circuit) remake háza táján: A Dimension Films felkérte Matt Liebermant, hogy írjon forgatókönyvet ehhez a családi kalandfilmhez, melyet Tim Hill (Hopp, Alvin és a mókusok 3) fog rendezni, és évvégétől forgatnak, hogy 2013 nyarán bemutathassák a filmet.
  • A Sony Pictures Classics újabb nem hétköznapi projektre tett szert. Ők fogják forgalmazni Észak-Amerikában, Latin Amerikában és Kelet-Európában a Rust and Bone-t, amelyet Jacques Audiard dirigált, a főszereplőjét pedig Marion Cotillard alakítja. A forgatás a napokban ért véget, itt pedig még több tudnivaló a filmről.
  • Catherine Keener szerepet kapott a Captain Phillips-ben, a Columbia Pictures és Paul Greengrass közös projektjében, amely korábban Captain's Duty címen futott. Premier elvileg 2013. március 22-én, viszont a forgatás napja még nincs meg. A főszereplőt Tom Hanks fogja alakítani, de.
  • Octavia Spencer A segítség sikerét meglovagolva elvállalta a Snow Piercer egyik szerepét, amelyben Chris Evans, Tilda Swinton, Jamie Bell, John Hurt és Kang-ho Song oldalán szerepelhet. Márciustól forgatnak is Joon-ho Bong vezényletével.
  • Shiloh Fernandez (A lány és a farkas) fogja alakítani A gonosz halott (The Evil Dead) remake férfi főszereplőjét, amelyből Federico Alvarez rendez filmet. A női főszerepre még keresik az alkalmas színésznőt, viszont már nincs annyira sok idejük, mert márciustól ők is forgatnak Új-Zélandon.
  • Részletek egyelőre még nincsenek, de az Alliance Films bejelentette, hogy folytatást készítenek a tavaly bemutatott Insidioushoz, amelyet James Wan (Fűrész) rendezett. James Wan rendezővel és Leight Whannell forgatókönyvíróval tárgyalnak, hogy térjenek vissza korábbi posztjukban az Insidious 2-nél is. A producerek bíznak benne, hogy évvégétől forgathatnak, hogy jövőre mozikba kerülhessen a végtermék.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .