Casting 02.02.13.

  • Hoppá, mekkora hír már, a Bosszú (Revenge) sorozat Emily Thorne-ja, Emily VanCamp alakíthatja a Captain America: The Winter Soldier (Amerika Kapitány 2) női főszereplőjét. Egyelőre nincs hír a karakteréről, és még csak a tárgyalási szakaszban járnak, a szerződés élesítése még várat magára.
  • A rajongók és a spekulációik… Nyáron nyit a Kick-Ass 2, és természetesen már a Kick-Ass 3-ról zörög a haraszt, amelyről még korai lenne beszélni. Azonban, a képregény készítője, Mark Millar elejtett néhány dolgot a projektről, például, hogy tutira elkészítik, és ez lesz a franchise utolsó filmje. Ez picit spoileres lehet: szóval az van, hogy az összes karaktert kinyírják a harmadik, és egyben végső felvonásban.
  • Ugyancsak Mark Millartól tudjuk, hogy az X-Men: Days of Future Past-ben minden mutáns számára adott lesz a lehetőség, hogy kellőképpen kibontakozzon, hogy megmutassa, amit szeretne. Nem sokkal később, még a Star Trekhez is hasonlította a szereplőgárda "nagyságát". A teljes interjú itt olvasható el, természetesen spoilereket tartalmazhat.
  • Egyre közeledik a február 24-e, avagy a 85. Oscar-díjátadó estéje, amely ceremónia tiszteleg a 007-es franchise előtt. Ennek kapcsán nézhető egy promó a Movieweb oldalán. Ezen felül megerősítették, hogy Mark Wahlberg egy Teddy macival jelenik meg az eseményen.
  • Benedict Cumberbatch-csel kezdődtek el a tárgyalások, hogy vállalja el a The Imitation Game főszerepét, amely Morten Tyldum (Fejvadászok) rendezésében készül majd, ám egyelőre a forgatás időpontja nem került szóba. A többiben segítenek a címkék, de egyébként egy 2011-es Black Listről származó projektről van szó.
  • A Cinespace Films Studiostól jött a hír, hogy Torontóban, a hatalmas Kipling Avenue-i stúdióban fogják forgatni a Pompeii-t, melynek rendezőhe nem más, mint Paul W.S. Anderson. 3D, miegymás, a főszerepre eddig Kit Harington tűnik biztosnak.
  • Nick Cassavetes aláírta szerződését a 20th Century Foxnál, hogy megrendezi a The Other Woman című thrillerjüket, melynek egyelőre szereplőgárdájáról semmit sem lehet tudni, és a munkálatokat sem holnap kezdik. Azonban a női főszerepre Cameron Diaz a kiszemeltjük. A címkék segítenek a többiben.
  • A Relativity Media bejelentette, hogy megszerezték a Loomis Fargo című, Jim Carrey főszereplésével készülő akció-vígjáték világszintű forgalmazási jogait. A filmet 2014-re ígérik, a rendezés pedig Jared Hessre vár.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .