Casting 01.05.12.

  • Mostanság nem hallottunk a Rambo 5-ről, amit legutóbb Rambo: Last Stand címen emlegettek. Sylvester Stallone elkövetkezendő néhány éve be van táblázva, ott van például a The Expendables 2, a The Expendables 3, a Bullet to the Head és a The Tomb is, azonban a színész valamikor a jövőben mindenképpen vissza akarja hozni John Rambót, hogy lezárja a történetét. SPOILER: Stallone a CinemaConon azt nyilatkozta, hogy John dicsőségteljesen fog meghalni, és nem otthon ülve, hanem egy utolsó küldetés közben, a karakterhez méltó módon.
  • A Machinima ősszel jelenteti meg a Halo 4 videojátékot, amely mellé kapunk Halo 4: Forward Unto Dawn címmel egy webes akciósorozatot. Egyes találgatások szerint ennek nem sok köze lesz a játék történetéhez, amelyből arra a következtetésre jutottak a hozzáértők, hogy ez vezetné fel az esetleges Halo mozifilmet, amely még mindig csak tervezőasztalon létezik.
  • A Tony-díjas Bernadette Peters csatlakozott a Dorothy of Oz című Summertime Entertainmentes projekt szereplői közé, aki Glinda hangját fogja kölcsönözni ebben az animációs történetben. Viszont jó kérdés, hogy ebből mikor lesz mozgókép…

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .