Cannes 2015: Három projekt az Ifjúság istennőjének

A modellből lett színésznő, Madalina Diana Ghenea Cannes-ban is felhívta magára a figyelmet az Ifjúság (Youth) poszterével, ami mellesleg a fesztivál egyik versenyfilmje is.

Cannes 2015 Három projekt az Ifjúság istennőjének

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy nem sokkal a vetítést követően többen lecsaptak a színésznőre, melyet átütő színészi játékának köszönhet. Ghenea máris három jövőbeli projekt kapcsán érintett, ebből kettő főszerep, egy pedig mellékszerep egy hollywoodi produkcióban. A színésznő egymás után szorosan forgatja le filmjeit októberig bezárólag.

Ghenea kapta a Condemned to Love női főszerepét, ami az Oscar-díjas Barry Morrow (Esőember) forgatókönyvíró rendezői debütálása lesz, és egy varázslatos love sztoriról lenne szó, ami hasonlít a Csokoládéra. Ennek forgatására nyáron kerül sor az olasz Dolomitokban. A férfi főszereplő egy amerikai színész lesz, de őt még nem jelentették be.

Szeptembertől pedig egy olasz nyelvű drámában játszhatja el első igazi főszerepét, ami egy sötét világban játszódik, ahol a Vatikán találkozik a maffiával. A harmadik projekt pedig a pletykák szerint a Zoolander 2 lesz, amelyben kisebb jelenlétet kap Ben Stiller és Owen Wilson oldalán.

A román születésű olasz színésznő először a Don Hemingwayben keltette fel a figyelmet, majd visszatérő szereplő volt a Borgiákban, és utána lett a vágy bűvös tárgya az Ifjúságban.

Ifjúság poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .