Cannes 2015: A németek bevásároltak a fesztiválon

A Splendid Films nevű német forgalmazó nagyot alakított Cannes-ban idén, ugyanis négy filmre is benyújtották igényüket - derült ki a The Hollywood Reporter híréből.

Cannes 2015 A németek bevásároltak a fesztiválon

A Splendidhez kerültek a Liam Neeson főszereplésével készülő az A Willing Patriot németországi forgalmazási jogai a Sierra/Affinitytől, Bruce Willis filmje, a Precious Cargo a Highlandtől, a 20th Century Women Annette Benninggel, Greta Gerwiggel és Dakota Fanninggal a főszerepben az Annapurnától, és végül a What Happened to Monday az SND-től, ami nem más, mint Tommy Wirkola sci-fije Noomi Rapace-szal és Gleen Close-zal a főszerepben.

Az A Willing Patriotról erre felé, a Precious Cargóról itt, a What Happened to Mondayről pedig ebben a posztban olvashattatok bővebben, de a címkék is ugyanide navigálnak. Az egyedüli projekt a 20th Century Women, amiről még nem volt szó, ennek cselekményében nők három generációját ismerhetjük meg húszadik században. Mindez Mike Mills rendezésében.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .