Cannes 2014: Jeremy Renner cége helyezkedik

Jeremy Renner 2011-ben alapította a Combine névre keresztelt filmekkel és tévéműsorokkal foglalkozó céget, ami most egyesíti erőit a Demarest Filmsszel és a Kullburn Mediával - írja a The Hollywood Reporter.

Cannes 2014 Jeremy Renner cége helyezkedik

A megállapodás értelmében fedezik a Combine mindennapos költségeit, valamint az új projektjeikhez is biztosítják az alapokat. Cserébe a Demarest és a Killburn elsőként léphet színre ezeknél a projekteknél producerként és finanszírozóként egyaránt. A Demarestes Sam Englebardt és William D. Johnson, valamint a Killburnös Mark Manuel és Ted O'Neal lényegében így közvetlen közös munkát fog végezni Rennerrel és Handfielddel.

A Combine producerként állt a készülőfélben lévő Kill the Messenger mögé, amelyet a Bluegrass Filmsszel közösen hoznak tető alá. Ennek észak-amerikai forgalmazója a Focus Features, akik a tervek szerint ősszel mutatják be a filmet. Szintén Combine-s projekt a Slingshot is, ami a FilmNation és az Endgame Entertainment közös gyártásában készül Jeremy Renner főszereplésével. Valamint ilyen film még Black Bear Picturesös a King of Heists is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .