Cannes 2014: Hendricks ezért mondott igent Goslingnak

Christina Hendricks naptára elég sűrű, szóval nem volt könnyű időt szakítania arra, hogy elrepüljön Franciaországba a Cannes-i Film Fesztivál helyszínére, ahol világpremierként mutatták be Ryan Gosling első filmrendezését.

Cannes 2014 Hendricks ezért mondott igent Goslingnak

A The Hollywood Reporter meginterjúvolta a színésznőt, aki elárulta, hogy miért mondott igent a Lost River főszerepére, amivel Ryan Gosling rendezőként debütált.

"Nagyon izgatott vagyok" - mondta a THR-nek néhány órával a vörös szőnyeges premier előtt. Hendricks szerepéről tegnapelőtt is olvashattatok, úgyhogy nem szeretném ismételni magam.

Hendricks és Gosling a Drive forgatásán ismerték meg egymást közelebbről. "Amikor a Drive-on dolgoztunk, megemlítette, hogy egy napon szívesen rendezne engem, és úgy gondoltam, ez egy igazán remek ötlet." - mondja a vörös hajú színésznő.

Nem mindennapos dolog, de a színésznő sem látta a premier előtt az elkészült filmet, de elárulta, hogy Gosling stílusa merőben más, mint a Drive-ot jegyző Nicolas Winding Refn rendezőé.

"Ryan hihetetlenül együttműködő, és nagyon sok részletbe beavatott, mielőtt elkezdtük volna a forgatást. Két csodás hetet töltöttünk együtt, mielőtt megérkeztünk volna a forgatás helyszínére, Detroitba és összegyűlt a stáb, ahol először közösen próbáltunk a forgatás előtt."

"Ryan ötlete volt, hogy próbáljunk. Igazán kiváltságosaknak éreztük magunkat, mert ez nem sokszor adatik meg." - tette hozzá Hendricks.

"A történet egy álomszerű, ugyanakkor valósághű atmoszférában játszódik, ami helyenként intenzív, és néha erőszakos jeleneteket is tartalmazott, amelynek jómagam is részese voltam."

"Imádok mindent, ami szürreális és fantáziadús. Szeretek filmet nézni, szóval izgatott voltam, hogy részese lehetek egy ilyennek - merthogy ilyen a kategóriájúban még nem szerepeltem. Fogalmam sincs, hogy ez vizuálisan hogyan fog hatni, de számomra egy kicsit ijesztő volt."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .