Cannes 2014: Benedict Cumberbatch háborús drámája

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Benedict Cumberbatch, Tye Sheridan és Will Poulter is aláírtak a The Yellow Birds főszerepire, amelynek alapjait Kevin Powers regénye adja.

Cannes 2014 Benedict Cumberbatch háborús drámája

Nos, a projekt már csak azért is érdekes, mert az Ain't Them Bodies Saints direktora, David Lowery áll a háttérben, aki természetesen a rendezésről gondoskodik majd.

A projektet előterjesztették Cannes-ban, ami a Cinelou Films második projektje, amelyet finanszíroznak is a Story Mining & Supply Co.-n keresztül.

Lowery jegyzi a forgatókönyvet, amelynek középpontjában két katona, a 21 éves Bartle és a 18 éves Murphy közlegény állnak, akik a táborban ismerkednek meg. Bartle ígéretet tesz Murphy édesanyjának, hogy hazahozza fiát biztonságban, és az ifjú közlegényt szárnyai alá veszi, de hamarosan rájön, hogy nem könnyű ígéretet tett, ugyanis a háborúban mindennap veszélynek vannak kitéve.

A Cinelou tőkeinjekciót adott a kínai Shenghua Entertainmentnek, akiknek első körben $50 millió dollárt adtak volna öt film elkészítésére, de ezt most megdupláztak, vagyis $100 millió jut 10 filmre. Múlt héten befejezték az első film, Cake a forgatását, amely mögött a Cinelou áll, főszereplőit pedig Jennifer Aniston, Anna Kendrick és Britt Robertson alakítják.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .