Cannes 2014: Aaron Paul és Mirren drónos thrillerje

Cannes-ban jelentették be, hogy Helen Mirren és Aaron Paul mellett Colin Firth is főszerepet fog játszani Gavin Hood készülőfélben lévő erkölcsi történetében, ami az Eye in the Sky címre hallgat - tudta meg a The Hollywood Reporter.

176971733MT111_Academy_Of_T

Colin Firth producerként is a film mögé áll az eOne-on és a Raindog Films nevű produkciós cégén keresztül, amelynek képviselője Ged Doherty is.

A forgatókönyvet a BAFTA-díjas Guy Hibbert írta, és egy nemzetközi drónos thrillerről van szó, amelynek cselekménye egy Michelle Madden (Helen Mirren) nevű ezredest követ nyomon, aki egy titkos drónosztag vezetője. Paul egy amerikai drón pilótát, Steve Wattsot fogja alakítani, viszont Firth szerepéről nem érkezett leírás.

A küldetés akkor csúcsosodik ki, amikor Madden rájön, hogy hamarosan öngyilkos terroristák érkeznek. Azonban egy kilenc éves lány belép a halálzónába, és mielőtt a drón pilóta támadást indítana, a kislány arra kéri, hogy konzultáljon a brit külügyminiszterrel.

Hood a tervek szerint augusztusban kezdi a forgatást Dél-Afrikában. A film kizárólagos forgalmazója az eOne lesz, akik Angliában, Kanadában, a Benelux államokban, Spanyolországban, Ausztráliában és Új-Zélandon is terjesztik majd az Eye in the Skyt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .