Call of Duty film a láthatáron?

A videojáték legújabb része bevételi rekordokat döntött, nem kérdéses, hogy már tervben van a filmváltozat elkészítése. A The New York Post felkereste Kevin McKiddet, aki a Call of Duty: Modern Warefare-ben „Soap” McTravish kapitány hangját kölcsönzi, és ő is megerősítette, hogy szóba került egy esetleges film elkészítése, íme egy rövid részlet az interjúból:
Egy kemény, skót színészt kerestek a feladatra, és valószínűleg Gerard Butlerrel nem sikerült megegyezniük, így megegyeztek a második Gerard Butlerrel, velem. Nem gondoltam volna, hogy ekkora siker lesz a játék, hogy már a filmváltozat elkészítése is szóba került.” Arra a kérdésre, hogy egy élőszereplős filmben is eljátszaná-e a kapitányt így válaszolt: „Amennyiben a forgatókönyv megfelelő lesz, és Gerard nem ér rá [nevet], akkor nagyon szívesen.

Mint ismeretes, McKidd a nagyszabású HBO-s sorozatban, a Rómában is játszott, mégpedig Lucius Vorenus karakterét, azt is tudomásunkra adta, hogy már el is készült a filmváltozathoz egy forgatókönyv, ami nem teljesen kötődik a sorozathoz:

Már van is egy kész forgatókönyv, amit én még sajnos nem láttam, de biztos vagyok benne, hogy nagyon jó, és minden bizonnyal én is szerepelni fogok benne. Bár a sorozatban Lucius meghalt, itt nagyon is élni fog, szóval nagyon vicces kis sztori lesz.

Véleményem: engem kíváncsivá tett a projekt, de egy dologban reménykedek, hogy nem Gerard Butler fog feltűnni a filmben, ugyanis az idén szerepelt 1-2 olyan filmbe, amibe nem lett volna való, és nem lopta be magát a szívembe, ha már Butler, akkor 300 és kész!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .