Call of Duty és Skylanders filmek a Blizzardtól?

Úgy tűnik, hogy az Activision Blizzard is megalapítja filmes részlegét, hogy ezen keresztül adaptálhassák mozivászonra játékaikat. Egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, a forrás pedig a The Information és az Engadget voltak, úgyhogy ne igyunk előre a medve bőrére.

Call of Duty és Skylanders filmek a Blizzardtól

Azonban e hírek szerint Bobby Kostik, az Activision elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy új filmes részleggel bővítenék cégüket. Ugyanakkor benne is él a félelem, hogy a rajongók nem lesznek elégedettek, és ezek is bukások lesznek, ahogyan azt a videojáték adaptációknál már megszokhattuk.

Régóta beszélik már a Call of Duty filmet, ami így simán megvalósulhat, sőt, egy esetleges tévésorozat is szóba került alternatívaként. De ide vehető még a Skylanders film, és több más cím is, mondjuk a Pitfall.

A rivális játékgyártó, a Ubisoft már megalapította saját filmes divízióját, és a New Regencyvel, valamint a 20th Century Foxszal kötött szövetséget, amelynek keretén belül készül a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassin's Creed, vagy a Splinter Cell, melynek főszereplője Tom Hardy.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Csináljanak jó filmeket és nemfognak megbukni. Ilyen egyszerü ez.