Bradley Cooper bajban van?!

Bradley Cooper bajban van

Bradley Cooperre számos projekt vár, miután befejezte a Másnaposok 3 (The Hangover Part III) forgatását, és most a Media Rights Capital is szeretné meggyőzni a Bad Blood and Trouble című film egyik szerepére, melyet J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed) fog rendezni, valamint Clint Eastwood remake-je, a Csillag születik (A Star Is Born) egyik szerepét is felkínálták neki.

Előbbi története az 1950-es években játszódik, és egy Miamii magánnyomozóról (Bradley Cooper) szól, aki beleszeret egy házas nőbe. A problémák akkor jönnek csőstül, amikor a férjet egy bűnszervezet kiszúrja magának. A forgatásra leghamarabb 2013 második felében kerülhet sor Londonban. Producerként Adrian Sturges és Michael De Luca egyengetik a projekt útjait.

A másik projektről egyelőre elég homályosak az infók, és Beyoncé Knowles ugyan már aláírt a női főszerepre, de Bradley Cooper szerepéről nem érkezett leírás. Miután a színész végzett a Másnaposok 3 forgatásával, az American Bullshit következik soron, melyben David O. Russell fogja rendezni.

A híreket a The Hollywood Reporter és a Variety szállították, de egyik beszámolóból sem derül ki, hogy a Bad Blood and Trouble, vagy a Csillag születik feldolgozás élvez elsőbbséget - már, ha a színész bólint bármelyik szerepre is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .