Brad Pitt, a II. világháború hősszerelmese

Brad Pitt nemrégiben a Becstelen Brigantykban is szerepelt, és ő fogja alakítani a David Ayer rendezésében készülő, ősszel érkező Fury egyik főszereplőjét is, és most egy új, jelenleg címnélküli II. világháborús projektbe is kinézték.

Brad Pitt, a II. világháború hősszerelmese

A Deadline szerint egy romantikus thrillerről van szó, amelyhez a Gyilkos ígéretek (Eastern Promises) írója, Steven Knight körmölt forgatókönyvet, hátteréül pedig II. világháború szolgál, azonban arról nincs hír, hogy kit fog alakítani a filmben. A projektnek a GK Films ad otthont, de a további részletekbe nem avattak be, viszont várhatóan hamarosan bejelentik a rendezőt, ugyanis a munkálatokat 2015 elején szeretnék elkezdeni.

Pittet nemrégiben a Z világháborúban és A jogászban (The Counselor) is láthattuk, de az Oscar-jelölt 12 év rabszolgaságban is felbukkant, amelynél produceri tisztséget is betöltött. A Fury november 13-án érkezik a hazai filmszínházakba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .