Boldog húsvétot!

Épp akartam keresni valami filmes anyagot, erre felbukkant az Angry Birds: A Film legújabb posztere, ezzel kívánok hát nektek boldog, locsolókban gazdag húsvétot!

angry_birds_húsvéti_poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. 22defense

    Igényes az oldal , és boldog húsvétot az egész családnak.

  2. 22defense

    Egy kérdés ha lehet, kinek mit jelent egy jó film,mi a jó film?
    Fontos hogy ki a főszereplő ?
    Mitöl függ a végeredmény ?
    És hol tart a filmgyártás összeségében?
    Szerintem mindenkinek van gyermekkori kedvence a megunhatatlan! És mi a kedvenc?
    És hogy most ahhoz képest hol tartunk , tudom hogy sose lesz olyan mint régen , de néha néha villan egyet a gyémánt!
    Nekem például az indy 4 tetszett , és szerintem nagyon jól megvolt csinálva , pedig nem sok folytatás van amit így megcsinálnak. Az oldal tetszik !!!!!!!

    • zsocso

      – Én azt a filmet tekintem jónak, ami engem elszórakoztat vagy elgondolkoztat. Lehet az agyatlan blockbuster vagy müvész film. Nekem mindegy a zsáner. A lényeg az, hogy szórakoztasson.
      – Nekem fontos a főszereplő is valamilyen szinten. Vannak olyan kedvencek, akiktől megnézek bármit ( Eastwood, Jackman, Stallone, Schwarzenegger stb.) és vannak olyan szinészek is, akiknek kimondottan kerülöm a filmjeit ( Miles Teller, Kate Mara stb.)
      – Nekem nem tetszik az, ahol most Hollywood tart. Igénytelen remakek, ötlettelen franchiseok, dedós képregényfilmek ( irom ezt képregény fanként ). Nulla kreativitás. Évente egy-két olyan film van, ami után úgy állok fel, hogy az mondom: na ez fasza volt.
      – Az én mindenkori kedvenceim a Matrix, Terminator 2, Aliens, Rambo sorozat, Die Hard 1-3, Vadászat a Vörös Októberre, Predator.Ezeket a filmeket bármikor megtudom nézni. Szerintem ezektől a filmektől kurva messze van most Hollywood. Nem tudnak és nem is akarnak olyan karaktereket kitalálni, mint Ripley, John Rambo, John McLane vagy a Predator. Csak gyenge utánzatok vannak vagy előveszik huszadszor is ugyanazokat a karaktereket. Még az olyan akció filmekben is, mint a Rambo volt mondanivaló és motiváció. Az amerikai veteránok vagy a hadifoglyok helyzetet, az afganisztáni vagy a burmai háború elég komoly alap. Ma már szarnak erre magasról.