Bikiniben bosszút álló csajok

Kate Upton mindenütt. A szupermodell, aki két egymást követő évben is a Sports Illustrated Swimsuit címlapján pompázott (legutóbb fejjel lefelé, mert a súlytalanság körülményei között, de bikiniben fotózták) végre belátta, hogy többre van belőle szüksége a világnak. A 21 éves modell fellépett az Instagramra. Az első kép, amit közzétett, a színes, sok bikinis fotót tartalmazó magazin 50 kiadását ünneplő fogadáson készült, és őt meg egy másik szupermodellt, Chrissy Teigent ábrázolja.

Bikiniben bosszút álló csajok

De akinek még ez is kevés Kate Uptonből, az hamarosan a szélesvásznon is megcsodálhatja a szépséget: szerepet kapott ugyanis A csajok bosszúja (The Other Woman, hazai bemutató: április) című vígjátékban, melyben Cameron Diaz és Leslie Mann partnere lehet. Nick Cassavetes vígjátékában egy nő rájön, hogy a férje megcsalja. Azután a szerető és a feleség felfedezi, hogy a férfi egy harmadik - mindkettejüknél fiatalabb - nővel is randizgat: és a három csaj összefog a hűtlen pasi ellen. A filmet New Yorkban és a Bahamákon forgatták: az utóbbi tengerpartján készült jelenetekben annyi bikinis kép lesz, hogy az tíz évre elegendő magazin címlapot helyettesíthet…

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .