Berlin 2014: A SPC csapott le Connelly Aloftjára

Berlinben a European Film Marketen talált gazdára az Aloft, amelynek észak- és dél-amerikai forgalmazási jogaira a Sony Pictures Classics csapott le. A Jennifer Connelly főszereplésével készült dráma holnap debütál a fesztivál keretén belül.

Berlin 2014 A SPC csapott le Connelly Aloftjára

Claudia Llosa 2009-ben Arany Medvét nyert Berlinben a Fausta énekével (La teta asustada), amit később Oscar-díjra is jelöltek, és az Aloft is az ő rendezésben valósult meg, ami egyben az első amerikai filmje is.

Connelly egy Nana Kunning nevű anyát alakít, aki azért küzd, hogy művész és gyógyító váljék belőle. A filmben főszerepet játszik még Cillian Murphy, Mélanie Laurent és William Shimell is. Laurent egy fiatal újságíró szerepében tűnik fel, aki nyomába ered Nana fiának, Ivannak (Murphy), akit Nana elhagyott 20 évvel ezelőtt. Amikor újra találkoznak, meghatározó élményben részesülnek, ami mindkettejük életére hatást gyakorol.

Claudia Llosa perui származású, és az Aloft forgatókönyvét is saját kezűleg írta. Producerként Jose María Morales is részt vett a készítési folyamatban, aki az itthon nemrégiben bemutatásra került A német doktort (Wakolda) is producálta. Most pedig nézzük a film frissen megjelent spanyol poszterét, és egy másikat is, az elsőt.

Aloft poszter, főszerepben Jennifer Connelly 01

Aloft poszter, főszerepben Jennifer Connelly 02

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .