Berlin 2014: Jön A szállító újragondolás és az új trilógia

Hoppá! Meglepetés hír a Berlini Film Fesztiválról! A The Hollywood Reporter értesülései szerint az EuropaCorpnál úgy döntöttek, hogy rebootolják A szállító (Transporter) franchise-t, és a tervek szerint az újragondolást még két film követi, tehát máris trilógiaként beszélhetünk róla.

Luc_Besson

A Transporter 4 producere Mark Gao lesz, aki a sanghaji székhelyű Fundamental Films nevű produkciós cégével áll a projekt mögé. Várhatóan a Transporter 5 és a Transporter 6 hivatalosan is kínai társprodukcióban készül, hogy könnyebben terjeszthessék a filmet például Kínában.

A Fundamental Films és az EuropaCorp közös szerződést is kötöttek, melynek értelmében a Fundamental Films 15 EuropaCorp gyártásában készült filmet is bemutat Kínában, és ebből az utolsó hármat társproducálják is.

Gondolom, a Jason Statham főszereplésével készült film történetét fölösleges ide írnom, hiszen valószínűleg mindenki találkozott már vele. Egyelőre sem a rendezőről, sem a főszereplőkről nincs hír, de Luc Besson itt is jelen lesz producerként. A projekt Berlinben a European Film Marketen talált gazdára.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .