Berlin 2014: Jön az Iron Sky folytatása dínókkal

Timo Vuorensola rendező, a német MBB és a finn FFF elárulták az Iron Sky folytatása, az Iron Sky: The Coming Race részleteit, amiről eddig szó sem volt!

Dalan Musson író is csatlakozott a stábhoz, aki korábban olyan filmekhez írt forgatókönyvet, mint a Ragnorok vagy a Blood Wars. A forgatókönyv a tervek szerint a 2014-es Cannes-i Film Fesztiválra készül el, és a készítők 3-4 perces ízelítőn fognak dolgozni a Babelsbergi stúdióban, ahol majd a film is forog.

Berlin 2014 Jön az Iron Sky folytatása dínókkal

A folytatás története 20 évvel azután játszódik, hogy a Földet elpusztította egy nukleáris apokalipszis. Akik túlélték, a Holdon rekedtek, de lassan az is darabjaira hullik. Az egyetlen reményünk, hogyha egy kis csapatot a Föld középpontja felé küldünk, hogy helyreállítsák a Szent Grált. Csakhogy útjuk során meg kell küzdeniük egy ősi hüllőszerű humanoidfajjal és rengeteg dinoszaurusszal is. Vajon sikerülhet küldetésük?

Az Iron Sky: The Coming Race forgatására jövő év elején kerül sor, és a tervek szerint 2016-ban mutatják be. A költségvetése $13 millió dollár, és már egy teasert kaptunk hozzá a logó mellé.

Teaser:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .