Ben Affleck gengszterkedik

Ben Affleck gengszterkedikElképzelhető, hogy Ben Affleck következő projektje a Tolvajok városa (The Town) után a Tales from the Gangster Squad lesz, ugyanis a Warner Bros. felajánlotta a színész/rendezőnek a filmet valamilyen formában, írja a Vulture.
Will Beall adaptálja a forgatókönyvet Paul Lieberman 2008-as Los Angelesi cikke alapján. A történet az 1940-es évekbe kalauzol el minket, ahol Los Angelesi rendőrök egy titkos alakulata vadászta a város egyik legnagyobb gengszterét, Mickey Cohent. Érdekes módon Will Beall korábban egy Los Angelesi rendőr volt, most pedig regényíróként dolgozik, és ő az ABC-n futó Castle című sorozat egyik forgatókönyvírója.
Egyelőre még nem tisztázták, hogy Ben Affleck foglal-e majd helyet a rendezői székben, mivel jelenleg a Showtime csatornának rendezi a Homeland című sorozat pilot epizódját. Továbbá munkálkodik egy ismeretlen filmen szintén a Warner Brothersnek, melyben régi barátja Matt Damon játssza a főszerepet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .