Bemutatkozik az új Godzilla

A Legendary Pictures leleplezte az első képet az 2012-ben érkező Godzilláról a Comic-Conon.

A film a Warner Bors berkein belül készülhet el, aki olyan nagy sikerfilmeket szállított a közelmúltban, mint az Eredet (Inception), Ahol a vadak várnak (Where the Wild Things Are), A sötét lovag (The Dark Knight), a 300, vagy épp a Watchmen – Az őrzők (Watchmen). Bejelentették, hogy az új Godzilla film megalkotásával kapcsolatban folynak a tárgyalások a Talking Dog Studios-szal, hogy rendelkezésükre bocsájtsák a megfelelő technológiát a lehető legjobb végeredmény érdekében.

Bemutatkozik az új Godzilla

A Comic-Conon a Legendary Picturesnek is volt egy panelje, ahol az odalátogatókat egy Godzilla képével ellátott pólóval ajándékozták meg, és ha belenéztek a web-kamerába, azt láthatták, ahogy Godzilla szájából lángok és fekete füst tör elő. Egyébként ez a kis látványosság is a Talking Dogosok műve volt, és nagyon örülnek, hogy az embereknek tetszett, mert ebből tudják, hogy jó úton haladnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Nem bánnék egy új Godzilla filmet csak ne ilyen esetlenül nézzen ki! Please ne a Japán verzió karaktereiből építkezzenek, a sztori maradhat a “sárga” verzió. xD

  2. Anonymous

    Egyet értek ezzel a kommentel… ez nagyon gázul néz ki:S
    Tényleg ne ilyen legyen… ez borzalmas:S