Bejelentve a Cápavihar 5

A Syfy és a The Asylum bejelentésében áll, hogy Ian Ziering és Tara Reid visszatérnek a Cápavihar 5 munkacímen futó folytatásban. Természetesen ugyanazokban a szerepekben, mint korábban.

Az ügy annyira komoly, hogy már forog is a film Bulgáriában, és Cassie Scerbo is visszatérő szereplő lesz a Cápavihar 5-ben. Hogy van-e szükség rá, az remek kérdés, én még az első résznél leragadtam, pedig az tetszett.

A cselekmény a világ több pontját is bejárja, tehát a balhé világszintű lesz, és több mint öt országot érint, köztük Anglia és Ausztrália is. A rendezés továbbra is Anthon C. Ferrante feladata lesz, hiszen négy rész után megy már ez neki. A forgatókönyv pedig Scotty Mullen tollából esett ki.

Premier már idén nyáron.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Hihetetlen, hogy ebből már 4 rész lement. Én csak a trailereket láttam. de az bőven elég volt.

  2. Edete

    Számomra az a döbbenetes hogy ebből akár egy részt is csinálhattak. Én egyébként láttam az elsőt, és bátran állítom hogy életem top 10 legrosszabb filmes élménye közt van.

  3. tokesrece

    Nem is tudom hogy mi hiányzik a világnak…..hát nem ez!!!

  4. Ez a tipikus annyira szar hogy már jó kategória. :) Már az alapsztori is totál blődség de valamiért mégis bejön a népnek. Még egyetlen részt sem láttam de épp nemrég beszéltem egyik ismerősömmel hogy egyszer pár sör mellett neki kéne állni. :)