Bejelentették a Sicario 2-t

Miután több fesztiválon is jó benyomást keltett és kiváló kritikákat kapott a Sicario - A bérgyilkos (Sicario), nem csoda, hogy bejelentették a Sicario 2 készülését.

Bejelentették a Sicario 2-t

Magyarországon október 22-én debütál a Denis Villeneuve rendezésében megvalósult drogháborús thriller, amelyben Emily Blunt egy FBI ügynök szerepében szórja a rosszfiúkat. A hétvégi bevételekről beszámoló posztban olvashattátok, hogy az Államokban mindössze hat vásznon vetítették, ahol több, mint csodás eredmény a $401,288 dolláros bevétel. Meglátjuk, hogy mire viszi több vásznon.

A Variety úgy tudja, hogy az úgynevezett testvérfilm a tervezés korai fázisában jár, viszont mind a rendező, mind pedig Taylor Sheridan forgatókönyvíró érintettek a projektben. Kiemelném, hogy az "első rész" is eredeti ötlet nyomán valósult meg. Viszont az még nem világos, hogy Villeneuve rendezőként tér vissza, vagy csak producerként bábáskodik a Sicario 2 fölött.

Főszerepben Emily Blunt oldalán Benicio Del Toro, Josh Brolin, Jon Bernthal, Alan D. Purwin, Jeffrey Donovan, Victor Garber, Sarah Minnich, Lora Martinez-Cunningham, Raoul Trujillo és Maximiliano Hernández is feltűnik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .