Bejelentették A kis herceg animációs musical szinkronhangjait

Bejelentették A kis herceg animációs musical szinkronhangjait

A The Hollywood Reporter verte nagydobra A kis herceg (The Little Prince) animációs musical eredeti szinkronhangjait: James Franco, Rachel McAdams, Jeff Bridges, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, Paul Giamatti.

A film története egy repülőgép pilótáról szól, aki a Szahara sivatagban hajt végre kényszerleszállást. Találkozik egy kisfiúval, aki azt állítja, hogy egy aszteroidán ő a herceg. Amíg a lezuhant repülőgépet javítják, a fiú különös történeteket mesél bolygója bolond lakóiról. Az alapokat természetesen a francia származású szerző, Antoine de Saint-Exupéry regénye szolgáltatja.

Jeff Bridges szólaltatja majd meg a pilótát, azonban a többiek szerepéről nem esett szó. Mark Osborne-ra vár a film rendezése, Aton Soumache és Dimitri Rassam pedig producerek lesznek.

A Paramount mostanság producálta az élőszereplős változatot, amelynek főszerepében Steven Warner, Joss Ackland és Clive Revill látható. A forgatás részletei még váratnak magukra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .