Batman és Superman is kap külön filmet 2020-ig

A Warner Bros. nagyon bepipult, ugye tegnap bejelentettek egy rakat képregény alapján készülő adaptációt 2016 és 2020 közé, azonban arról egy árva szót sem ejtettek, hogy Batman és Superman is kap külön filmet - merthogy ez is tervben van, méghozzá 2020 előtti megvalósítással.

Batman és Superman is kap külön filmet 2020-ig

A második Superman film minden bizonnyal Az acélember folytatása lesz, amelyben természetesen visszatér Henry Cavill. A stúdió azonban két-két filmet jelentett be évente 2016 és 2020 között, és nem tudni, melyik lesz Az acélember 2 (Man of Steel 2).

Batman helyzete sem nagy meglepetés, mert a stúdió már korábban is tervezett filmet Ben Affleckkel, méghozzá 2019-re. Viszont a stúdió közleményéből az is kiderül, hogy 2019-ben jön a Shazam! és az Igazság Ligája (Justice League). A premierdátumok pedig április 5-ére és június 14-ére szólnak, amelyekről még augusztusban volt szó, amikor a címek még nem voltak nyilvánosak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .