Bánhatja, akinek nincs vége!

Hollywood mindig a nagy ötletre vár. És a nyáron ki is pattant egy: az Itt a vége (16) (This is the End, hazai bemutató: október 17.) fő poénja az, hogy valóságosnak tűnik: a benne szereplő sok híresség mind saját magát játssza. A főszereplők, Jonah Hill, James Franco, Seth Rogen, Emma Watson meg a többi sztár Rihannától Channing Tatumig meg a Backstreet Boysig saját nevükön tűnnek fel az egyébként őrült és vad komédiában. A film egy James Franco új villájában szervezett buliról szól, ahol sok sztár gyűlik össze - miközben kint megkezdődik a világvége, a város leég, és jön az utolsó ítélet.

Bánhatja, akinek nincs vége!

A vad ötlet a nyáron hatalmas sikert aratott az Egyesült Államokban, igazi kultuszfilm vált belőle, és majd $100 millió dollár bevételt hozott.

Így aztán bevállalós szereplői mellett legalább olyan híresek lettek azok, akik nemet mondtak a felkérésre: nem látták meg, hogy a baráti marháskodásból nagy siker lehet.

Elizabeth Banks a vicceket találta kissé ízléstelennek, Cameron Diaz elvállalta, hogy részt vesz a világvégében, de mert a filmet az első tervekkel ellentétben nem Los Angelesben forgatták, az utazás már sok volt neki. A hírek szerint Edward Norton igent mondott először, ám végül az időbeosztása nem tette lehetővé a részvételt. Mila Kunis is nemet mondott: az ő helyére ugrott be Emma Watson. Daniel Radcliffe azért szállt ki, mert a filmben túl sokat viccelődnek a Harry Potteren, Morgan Freeman pedig nem magyarázott. Csak azt mondta: "Bocs, nem." Most már bánhatja…

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .