Az MGM még hisz a hibrid csodákban

Az MGM lecsapott Robert C. O'Brien gyermekkönyve, a Mrs. Frisby and the Rats of Nimh megfilmesítési jogaira, amelyből élőszereplős és CGI részeket is tartalmazó hibridet terveznek készíteni.

Az MGM még hisz a hibrid csodákban

Michael Berget (Jégkorszak 5) már meg is bízták, hogy dobja papírra a forgatókönyvet. Ami a cselekményt illeti, egy eredettörténetről van szó, amelynek főszereplője egy, a veszéllyel dacoló egér, aki összebarátkozik néhány laboratóriumi patkánnyal, akik szuper intelligenssé válnak. A történetben közelebbről megismerhetjük ezeket a patkányokat, akik megszöknek egy titkos laboratóriumból, saját civilizációjuk nagy elméivé válnak, és megpróbálnak túljárni az őket üldöző emberek eszén.

A regény először 1971-ben jelent meg, amiből rajzfilm is készült 1982-ben A NIMH titka (The Secret of NIMH) címmel. A stúdió új franchise reményében készíti az első részt, amellyel korábban a Paramount stúdió is próbálkozott, de nem jártak sikerrel.

Rendezője még nincs a projektnek, és a premier napját is korai lenne még megmondani.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .