Az eltűnés sorrendjében Liam Neesonnal

A Variety arról hozott hírt, hogy Liam Neeson szerepet kapott a Hard Powder című havas, Sziklás-hegységben játszódó akció-thrillerben, amelyet piacra dobnak a hónapban megrendezendő Berlini Nemzetközi Film Fesztiválon.

Neeson egy Nel nevű közkedvelt hókotró sofőrjét fogja alakítani, aki egy coloradói síparadicsomban él, és fia gyilkosság áldozatává válik. Nel különleges adottságait igénybe véve dolgozza ki a bosszút, hogy kiiktassa a helyi kábszer-kartellt, akik fia haláláért felelősek, amelynek következtében végül hatalmas háború robban ki az indián maffia és egy Viking nevű gengszter között.

Jelen tervek szerint a forgatásra márciustól kerül sor az Albertai Banffban és más kanadai helyszíneken. Michael Shamberg producálja a filmet a StudioCanallel maga mögött, akik Neeson egyik akció-thrillerjét, a Non-stopot is prezentálták.

Frank Baldwin írta a Hard Powder forgatókönyvét, a rendezés pedig a norvég Hans Petter Moland feladata lesz, aki a Stellan Skarsgard főszereplésével készült Az eltűnés sorrendjében-t is levezényelte, ez pedig annak a remake-je lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .