Az Éjszaka a múzeumban franchise nem éri be egy trilógiával

NIGHT AT THE MUSEUM 2

Közeleg az Éjszaka a múzeumban 3 (Night at the Museum 3) premierje, ami odakint december 25-én esedékes, jelenleg pedig a szereplőválogatás zajlik.

Ben Stiller elég jól keres a 20th Century Fox számára, úgyhogy eléggé úgy tűnik, hogy a harmadik résszel még nem zárja be kapuit a múzeum. Robert Ben Garant ötlete alapján készült a franchise, amelyen Thomas Lennonnal közösen dolgoznak, akik sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták a negyedik rész készülését.

"Spoilerzóna. Nem igazán mondhatok semmit, de elkészül a Jurassic Park 4, és elkészült annak idején a Terminátor 4 is. Majd még a jövő eldönti, hogyan alakul a franchise sorsa."

"A harmadik rész forgatása még nem kezdődött el, de a forgatókönyv már bevétésre készen áll. Megvannak a konkrét tervek, és biztosak vagyunk benne, hogy az emberek csípni fogják a filmet."

Az újonc Dan Stevens kelti majd életre Lancelotot. Rebel Wilson is csatlakozott a stábhoz, és Ben Stiller mellett Robin Williams, Ricky Gervais, Owen Wilson és Steve Coogan is jelen lesznek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .