Augusztustól forognak az Avatar folytatások

Már a forráshírt is félve nyitottam meg, de a The Daily Beast úgy tudja, hogy James Cameron megerősítette, hogy az Avatar folytatások forgatókönyvei bevetésre készen állnak, ez annyit jelent, hogy már ebben az évben elkezdődhetnek a forgatási munkálatok, egész pontosan a digitális mozgóképrögzítés.

Camerontól tudjuk, hogy nem azért kellett ennyi idő, hogy csupán az Avatar 2-t előkészítse, a mester az Avatar 2, az Avatar 3, az Avatar 4 és az Avatar 5 útjait kövezte ki forgatókönyvek formájában. Az öreg konkrétan említi, hogy az Avatar 5 forgatókönyvét is befejezte, szóval lassan jöhet a közös munka a színészekkel.

Megtudtuk azt is, hogy Cameron nem szívesen körmölt, viszont már minden készen áll, hogy elkezdhesse a munka javát, és az a helyzet, hogy meg is bírom érteni őt. Az Avatar 2 elvileg 2018. decemberében nyit, és 2020-ban, 2022-ben és 2023 decemberében lesznek a további részek premierjei, de ezt még szerintem hagyjuk.

A biztos visszatérők között tudhatjuk Sam Worthingtont, Zoe Saldanát, Stephen Langet és Sigourney Weavert is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Edete

    Én szerettem az első részt. Nagyon várom már a többit. Az hogy a 2-5 forgatókönyve egyszerre elkészült, lehetőséget ad egy részletes, és jól felépített történetre. Reméljük így lesz.

  2. Én viszont sajnálom, hogy Cameron az Avatarral tölti a karrierje nagy részét, Annak az embernek, aki az Alienst, a Terminator 1-2 és a The Abyss filmeket lerakta nekünk sokkal jobb történetekkel kellene foglalkoznia, mint az Avatar. Nem volt rossz az sem, de mi értelme van 5 filmet csinálni ebből a storyból. Egy bőven elég volt vagy maximum kettő.