Aronofskyé a Wolverine 2

Aronofskyé a Wolverine 2

Hugh Jackman hivatalosan is megerősítette, hogy a Black Swan direktora, Darren Aronofsky lett a befutó a Marvelnél, vagyis ő rendezi az X-Men kezdetek: Farkas 2-t (X-Men Origins: Wolverine 2). A színész a tegnap esti Enduring Vision gálán árulta el a hírt a New York Magazine-nak.

Hugh Jackman visszatér Logan szerepében, és állítása szerint sokkal sötétebb lesz a folytatásfilm, mint 2009-es elődje. Ez nem a megszokott X-Men film lesz, ígéri Jackman:

Remélem, hogy a film igazán nagyot fog szólni, mert ez lesz az eddigi legjobb. Tudom, hogy minden színész ezt mondja a következő filmjéről, de én tényleg így is érzem, és azt gondolom, hogy nagyon másmilyen lesz, mint az eddigi X-Men filmek. Christopher McQuarrie, a Közönséges bűnözők (The Usual Suspect) írója vetette papírra a forgatókönyvet, szóval ebből már lehet sejteni, hogy nagyjából mi várható. Darren Aronofsky pedig fantasztikussá fogja gyúrni. Ez a film nem csak az akcióról fog szólni, szóval lesz min elgondolkodni, miután kijön róla az ember, az biztos.

Hugh Jackman és Darren Aronofsky készen állnak, hogy hamarosan megkezdjék az előkészületi munkálatokat, aztán 2011 elején már foroghat is a második Rozsomák mozi.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .