Arnold Schwarzenegger visszatér a Conan legendája címszerepében

Arnold Schwarzenegger visszatér a Conan legendája címszerepében

Lehet, hogy meglepő hír látott ma napvilágot, de Arnold Schwarzenegger visszatér a The Legend of Conan (Conan legendája) címszerepében, amely a Universal Pictures égisze alatt készül.

Fredrik Malmberg és Christopher Morgan tulajdonában vannak a franchise jogai, akik producerként tutujgatják a Universal projektjét, ráadásul könnyen lehet, hogy utóbbi dobja papírra a forgatókönyvet is.

Az akció-kalandfilm Robert E. Howard munkáján alapul, és a stúdió 2014 nyarán szeretné bemutatni a filmet. Christopher Morgan jelenleg a The Fast and the Furious 7 forgatókönyvével van elfoglalva, és amennyiben nem sikerül befejeznie az írási munkálatokat időben, producerként vesz részt a buliban, viszont e posztban meglehetősen nagy szerepben.

Arnold Schwarzenegger immáron harmadjára bújik Conan, a barbár bőrébe, akit legutóbb Jason Momoa alakított a tavaly nyáron bemutatott Conan, a barbár című rebootban.

Érdekességképpen még ide írom, hogy Fredrik Malmberg producer azt nyilatkozta, hogy nagyon meg akarják csinálni a filmet, csak amíg Arnold nem hagyta el Kalifornia kormányzói székét, nem állt módjukban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .