Arnold Schwarzenegger a Tombról és az Unknown Soldierről

Arnold Schwarzenegger a Tombról és az Unknown Soldierről

Arnold Schwarzenegger nemrégiben találkozott néhány szorgos rajongójával egy privát reggeli erejéig, ahol elejtett néhány részletet készülőfélben lévő filmjeinek forgatásáról - az egyik The Tomb, a másik pedig a The Unknown Soldier. Utóbbi korábban Black Sands címen futott, és Mike McCoy és Scott Waughn, vagyis a Bandito testvérek készítik, akinek legutóbbi filmjük, az Act of Valor nemrégiben remekül szuperált a mozikasszáknál.

Schwarzenegger első felbukkanása, mióta elhagyta Kalifornia kormányzói székét, a The Expendables 2 - A feláldozhatók 2-ben (The Expendables 2) lesz, aztán a The Last Stand forgatása került sorra tavaly október és december között. Nem sokkal később képet is láthattunk a vállműtétjéről, és amint meggyógyul, csatlakozik Sylvester Stallonéhoz a The Tomb forgatásán. A The Tomb kapcsán pedig lökte elénk, hogy igazából egy hatalmas börtönuszályra utal a cím, amely az óceánon lebeg, és onnan kell majd megszöknie Slynak és neki. Elméletileg lehetetlen, gyakorlatilag a két akcióikon természetesen rájön a dolog nyitjára! Must see!

A The Last Stand forgatását remek élménynek tartja, de a premierre még majdnem egy évet kell várnunk. Jelenleg a vágási munkálatok zajlak, aztán pedig a vizuális effektusok kerülnek sorra.

Az interjút a The Arnold Fans készítette.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .